Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iunie 6, 2021

Oportunitate pentru tinerii ungheneni: Aplică la Wave Week Moldova 2021

  Ești TÂNĂR și MOTIVAT să faci o schimbare în comunitatea ta? Dacă DA, atunci această oportunitate este pentru tine!

„Copilărie fericită fără violență”

  Sursa foto: Facebook.com/Crucea Roșie Ungheni De o sărbătoare deosebită au avut parte copiii din satul Chirileni, care frecventează grădinița, grație Crucii Roșii, filiala Ungheni . 

Ziua Faptelor Bune 2021 - Vot / Good Deeds Day 2021 Voting. Lista organizațiilor din Ungheni

  Sursa foto: rvc.md Centrul Republican al Voluntarilor (RVC)  a invitat în perioada 23 mai - 6 iunie  organizațiile comerciale și non-profit să li se alăture și să-și organizeze o activitate în campania „Ziua faptelor bune". 

Voluntarii din Elizavetovca, comuna Zagarancea, ajută la amenajarea terenului sportiv de aici

Sursa foto: Facebook / Vasile Gaviuc La 10 iunie în localitatea Elizavetovca, comuna Zagarancea va avea loc deschiderea sezonului sportiv, dar și hramul satului. De aceea, autoritățile comunale au decis să renoveze terenul de joacă și să amenajeze stadionul. La aceste lucrări se implică activ voluntarii din localitate.  Anunțul a fost făcut chiar de către primarul comunei, Vasile Gaviuc , pe data de 5 iunie.

"Să fim mai buni şi la noi acasă, dar şi în comunitate!"

  Acesta e îndemnul voluntarilor de "Ziua  Faptelor Bune 2021", care fac parte din grupul "Hai Ungheni" după ce au salubrizat câteva zone de odihnă din municipiul Ungheni în weekend.  "Voluntariatul nu este despre salubrizare, iar misiunea noastră nu e de a colecta gunoiul lăsat de alții! Voluntariatul e despre implicare, bunătate și curajul de a oferi lumii schimbarea pe care o merită". Echipaţi "până în dinţi" cu mănuşi şi saci pentru gunoi voluntarii de la "Hai Ungheni" au mers şi au făcut curăţenie în aşa-numitul Parc Francez şi zona din apropierea lacului Delia.  Ei îşi doresc ca oamenii să păstreze curăţenia în locurile publice, să informeze autorităţile responsabile despre aruncarea ilegală a gunoaielor menajere în parcuri şi terenuri de joacă. Acţiunea s-a desfăşurat în contextul  Mișcării Internaționale ”Ziua Faptelor Bune 2021” și a Zilei Mondiale a Mediului. Sursa: pagina de facebook Centrul Raional de Tineret