Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din ianuarie 8, 2023

Portret de voluntar. Anatolie CLADICOV: „Nu văd în acest moment altă cale prin care să te implici în societate și să aduci impact”

  Sursa: Arhiva personală Anatolie Cladicov a deținut președinția JCI Ungheni în anul 2020. A fost un an în care în lume a fost declarată pandemia de COVID-19. Împreună cu membrii JCI Ungheni, Anatolie, lansează diverse acțiuni și campanii, scopul cărora a fost susținerea eforturilor de a depăși acea perioadă de grea încercare pentru oamenire. Pentru efortul și dedicația depusă ca organizația să continue să se dezvolte, pentru implicare activă, JCIUngheni a decis și solicitat de la JCI Internațional, ca președintele JCI Ungheni 2020, vicepreședintele JCI Moldova 2021, să obțină pe viață statutul de membru al JCI și anume prin obținerea titlului de SENATOR JCI.

CONCURS pentru elevi și eleve: “Cum economisim energia”

  Celula de Comunicare de Criză, Ungheni lansează concursul „Cum economisim energia”,  destinat pentru elevi din clasele a V-XII de la gimnaziile, liceele și colegiile din raionul Ungheni  care vor transmite texte și imagini pentru a sensibiliza populația cu privire la cum să economisim  energia în contextul crizei energetice cu care se confruntă țara noastră.