Treceți la conținutul principal

Karaoke night = distraţie+implicare

La Ungheni a devenit deja o tradiţie ca tinerii să-şi conjuge forţele pentru a contribui la soluţionarea problemelor apărute în comunitate. Joia trecută, mai mulţi liceeni din cadrul instituţiilor de educaţie din oraşul Ungheni, dar şi de la Liceul „Alexei Mateevici”, Pârliţa şi-au dat întâlnire la „Casa Sărbătorii” la un Karaoke night, unde au cântat şi s-au distrat, dar nu au uitat să arunce în puşculiţă bani. Pentru că astfel s-a decis să fie susţinute proiectele comunitare pentru copii şi tineri. Ediţia a treia a evenimentului a fost organizată de Fondul pentru Tineri şi Fundaţia Comunitară Ungheni (FCU).

Potrivit Nataliei Râbcic, coordonator activităţi de voluntariat la FCU, cauza a fost susţinută nu doar de tineri, dar şi de oamenii de afacere. Tineretul a procurat biletele de participare la preţul de 15 lei, în schimb, businessmanii au achitat câte 100 lei. În total au adunat circa 2000 lei. De notat, la ediţiile precedente au fost colectate sume mai mari, peste 3-4 mii lei, care au fost îndreptaţi, puţin câte puţin, pentru susţinerea mai multor proiecte: a fost procurat echipament sportiv şi un stand la LT „Vasile Alecsandri”, un radiou şcolar la LT „Alexei Mateevici”, Pârliţa, la Novaia Nicolaevca a fost amenajat un loc pentru agrement, iar la Gherman - un teren de baschet în aer liber.
În acea seară tinerii au oferit sume simbolice de bani, iar FCU le-a garantat distracţia. La karaoke au interpretat piese populare şi de estradă moldoveneşti, dar şi din repertoriul interpreţilor străini. Dacă la ediţiile precedente participanţii au fost urmăriţi de ochiul juriului, atunci la cea curentă evoluarea lor nu a fost jurizată. “Toţi au devenit învingători”, a concretizat Natalia Râbcic. (sursa: www.unghiul.info)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Locuitorii din satul Mînzătești, comuna Hîrcești, se mobilizează pentru lucruri frumoase

 

Foto&video. Un 1 iunie altfel

FOTO / Dedicare și pasiune pentru comunitatea locală

  Contribuția Consiliului Local al Tinerilor Mănoilești  la Sărbătoarea Portului Popular