Treceți la conținutul principal

Așezați la podele pentru o cauză nobilă

Majoritatea, din cei 70 de ungheneni prezenți la proiecția filmului de producție americană „Sinister 2”, au stat la podele. Nu a fost ceva regizat și nici plănuit. S-a întâmplat așa, fiindcă unghenenii doresc să trăiască într-o comunitate dezvoltată. 

„Vinovați” de acest reușit eveniment de colectare de fonduri se face Fondul pentru Tineri Ungheni.  
Ei notează pe blogul lor „Și-n această toamnă am continuat frumoasa tradiție de a vă face weekend-urile mai frumoase, mai pline de farmec și suspans. Și la această seară de proiecție de film ne-ați fost alături și ne-ați uimit prin faptul că ați acceptat să stați și pe jos, fiindcă nu am avut scaune destule.” (www.youthbankungheni.wordpress.com)
Filmul „Sinister 2”, ales de voluntarii de la Fondul pentru Tineri Ungeni într-un fel a fost o anticipare a Halloween-ului, care uite, uite ne bate la ușă. „Sinister 2” e un film de groază de producție americană și este continuarea filmului Sinister din 2012. Premiera filmului a avut loc în România la 21 august 2015.  
După proiecția horror-ului care a reușit să impună o atmosferă sinistră Fondul pentru Tineri Ungheni au decis să facă și un mic party, pentru a mai diminua din atmosfera lugubră a filmului. 
,,Evenimentul a fost foarte interesant, mai des trebuie să fie organizat așa ceva. Și petrecerea după a fost interesantă" ne spune Paul Chirilovici, participant la Autumn Movie Night. 
La această ediție Fondul pentru Tineri Ungheni a reușit să colecteze 1037 lei. Partenerul evenimentului a fost Radion Ivanov, Club Yar. 

Evenimentul de colectare de fonduri „Movie Night” este organizat din 2012 de Fondul pentru Ungheni și a devenit deja o tradiție. Autmn Movie Night s-a înscris cu succes în calendarul jubiliar „Ungheni - 555 de ani”.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Locuitorii din satul Mînzătești, comuna Hîrcești, se mobilizează pentru lucruri frumoase

 

Foto&video. Un 1 iunie altfel

FOTO / Dedicare și pasiune pentru comunitatea locală

  Contribuția Consiliului Local al Tinerilor Mănoilești  la Sărbătoarea Portului Popular