Treceți la conținutul principal

Elevii din Ungheni știu cum să economisească energia

 


Recent la Ungheni a avut loc premierea participanților la concursul „Cum economisim energia”. Aceștia  prin intermediul desenelor și eseurilor pe care le-au elaborat au arătat comunității cum pot economisi resursele energetice (electrice și termice), dar și care sunt efectele economisirii asupra mediului ambiant.

 De premii s-au învrednicit 20 de elevi.

Concursul s-a desfășurat în perioada 10-25 ianuarie și a fost destinat  elevilor din clasele a V-XII de la gimnaziile, liceele și colegiile din raionul Ungheni care au transmis texte și imagini pentru a sensibiliza populația cu privire la cum să economisească energia în contextul crizei energetice cu care se confruntă țara noastră.

 Concursul a fost lansat la inițiativa Celulei de Comunicare de Criză, Ungheni. 

Acest material este elaborat în cadrul proiectului Crisis Communication Chapters (CCC) care face parte din „Inițiativa pentru combaterea crizei globale prin transparență și libertate de exprimare: Reziliența mass-media în contextul crizei”, realizat în parteneriat cu DW Akademie și susținut de Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ). Toate opiniile exprimate aparțin partenerilor de proiect și nu reflectă punctul de vedere al Deutsche Welle sau al Ministerului Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare.




Sursa foto: Asociația Presei Independente

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Locuitorii din satul Mînzătești, comuna Hîrcești, se mobilizează pentru lucruri frumoase

 

Foto&video. Un 1 iunie altfel

FOTO / Dedicare și pasiune pentru comunitatea locală

  Contribuția Consiliului Local al Tinerilor Mănoilești  la Sărbătoarea Portului Popular