Treceți la conținutul principal

JCI Ungheni sprijină pe cei care își doresc să-și deschidă propria afacere

 


Echipa JCI Ungheni crede cu tărie că antreprenoriatul și inițiativa tinerilor pot schimba lumea în bine. De aceea, își doresc să contribuie la creșterea comunității noastre și să sprijine pe cei pasionați ca să-și dezvolte propria afacere. Prin parteneriatele încheiate cu instituții de încredere, vor oferi acces la resurse, mentorat, formare și oportunități de dezvoltare pentru a încuraja inovația și spiritul antreprenorial. Împreună cu Oranizația Internațională a Muncii aceștia lansează apelul de înscriere la programul de suport pentru antreprenori: INIȚIEREA ȘI DEZVOLTAREA AFACERILOR VERZI.

Așadar, dacă ești interesat/ă de inițierea și dezvoltarea unei afaceri verzi, ai o idee și nu știi de unde să începi. Începe cu înregistrarea la trainingul antreprenorial de 5 zile bazat pe Programul Green SIYB (Start and Improve Your Green Business/Inițiază și Dezvoltă Afacerea Verde) - https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfz9AKgeNU.../viewform...

Programul este oferit de Organizația Internațională a Muncii, prin intermediul proiectului „Stimularea economiei verzi în Republica Moldova”, în parteneriat cu Primăria municipiului Ungheni.

Pe lângă Programul de instruire, persoanele care vor dori să-și dezvolte afaceri verzi, vor primi suport în elaborarea planului de afacere și acces la finanțări. Iar, cei care urmăresc să aplice la Programul ECO IMM-uri implementat de ODA vor primi sprijin de coaching pentru a avea acces la finanțare, în demararea și dezvoltarea unei afaceri ecologice.

Sesiunea de informare cu privire la condițiile de participare la Program va avea loc la data de 21 iulie 2023, ora 11:00, la adresa Națională 7 (Primăria municipiului Ungheni).

Pentru mai multe detalii, contactați-ne la numărul de telefon: 078201203 sau e-mail: zama.marina@gmail.com


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Locuitorii din satul Mînzătești, comuna Hîrcești, se mobilizează pentru lucruri frumoase

 

Foto&video. Un 1 iunie altfel

FOTO / Dedicare și pasiune pentru comunitatea locală

  Contribuția Consiliului Local al Tinerilor Mănoilești  la Sărbătoarea Portului Popular