Treceți la conținutul principal

Voluntarii ProUngheni aduc zâmbete și speranță cu ocazia sosirii primăverii

 


Astăzi, voluntarii ProUngheni au venit cu inițiativa de a dărui mărțișoare în oraș. Aceștia și-au propus să aducă astfel o rază de lumină și căldură în inimile oamenilor, zâmbetul pe buze și în priviri. 

Gestul simplu al voluntarilor a reprezentat un moment de emoție pentru cei din jur. Oamenii au primit cu căldură și recunoștință prin aceste simboluri ale sărbătorii primăverii, iar chipurile lor s-au luminat în urma acestui altruist.

"Este minunat să vedem cum gesturi simple pot aduce atât de multă bucurie în inimile oamenilor. Sărbătoarea primăverii este despre împărtășire și iubire, iar astăzi am avut privilegiul de a aduce un strop din aceste valori în viețile celor din comunitatea noastră", a declarat unul dintre voluntari.

Această inițiativă a voluntarilor ProUngheni demonstrează încă o dată puterea și impactul pozitiv pe care acțiunile mici și bine intenționate le pot avea asupra societății. Într-o lume plină de agitație și probleme, gesturile de solidaritate și generozitate precum cel al voluntarilor ProUngheni aduc speranță.

Grupul de voluntari ProUngheni activează din 2016, coordonatoare Marina ZAMĂ

Foto: Voluntari ProUngheni (facebook)




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Locuitorii din satul Mînzătești, comuna Hîrcești, se mobilizează pentru lucruri frumoase

 

Foto&video. Un 1 iunie altfel

FOTO / Dedicare și pasiune pentru comunitatea locală

  Contribuția Consiliului Local al Tinerilor Mănoilești  la Sărbătoarea Portului Popular