Treceți la conținutul principal

Au sărbătorit Ziua Mondială a Pământului prin implicare și dăruire

 


În cadrul unei activități de voluntariat desfășurate sub îndrumarea dedicată a învățătoarelor Valentina Guțu și Marina Postolachi, elevii claselor a III-a „D” și a IV-a „C”, au sărbătorit Ziua Mondială a Pământului într-un mod cu totul special.

Plini de entuziasm au plantat flori în curtea școlii și le-au îngrijit cu mult drag pe cele din ghiveci din sălile de clasă. Împreună, au lucrat cu ardoare și pasiune, punând semințele speranței și iubirii în pământul generos care ne înconjoară.

Elevii de la LT „Al. Pușkin” din municipiul Ungheni ne-au dovedit că fiecare gest de grijă și iubire pentru natură aduce o contribuție valoroasă la frumusețea lumii noastre. Cu fiecare acțiune voluntară, ne implicăm activ în construirea unui viitor mai luminos și mai bun pentru generațiile viitoare.

Sărbătorind Ziua Mondială a Pământului prin implicare și dăruire, ei au reușit să aducă un strop de frumusețe și speranță în lumea noastră. Împreună putem face diferența și să contribuim la păstrarea frumuseții naturii pentru toți cei care vin după noi.

Sursa foto & text: LT „Al.Pușkin” (facebook)

_____________________________________________

Ziua Mondială a Pământului este sărbătorită în fiecare an pe 22 aprilie și este dedicată conștientizării și protejării mediului înconjurător. În această zi, oamenii din întreaga lume desfășoară diverse activități de voluntariat, curățenie a mediului și campanii de informare pentru a promova responsabilitatea față de natură. Scopul principal al acestei zile este de a evidenția importanța protejării resurselor naturale și de a încuraja acțiunile concrete pentru conservarea biodiversității și combaterea schimbărilor climatice. Anual, Ziua Mondială a Pământului adună milioane de oameni din întreaga lume într-un efort comun de a proteja și valorifica planeta noastră.

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Locuitorii din satul Mînzătești, comuna Hîrcești, se mobilizează pentru lucruri frumoase

 

Foto&video. Un 1 iunie altfel

FOTO / Dedicare și pasiune pentru comunitatea locală

  Contribuția Consiliului Local al Tinerilor Mănoilești  la Sărbătoarea Portului Popular