Treceți la conținutul principal

Din inimă pentru copii

Membrii Fondului pentru Tineri Ungheni au participat duminică, 26 mai 2013 la o expoziție cu obiecte hand-made dedicată ”Zilei Internaționale a Copilului”. Expoziția a fost organizată de Primăria or. Ungheni și cei care au admirat-o au fost unghenenii și delegația din or. Komsomolsk (Ucraina) (de amintit că or. Komsomolsk este oraș înfrățit cu or. Ungheni). 
Tinerii de la Fondul pentru Tineri Ungheni au pregătit pentru vizitatori o mini expoziție fotografică a activităților pe care le-au organizat pentru copii cu genericul ”Din inimă pentru copii”, obiecte hand-made și suvenire din ceramică oferite de SA Ceramica-Ungheni 


Anastasia Musteața pregătește cu sîrg  mini expoziția fotografică ”Din inimă pentru copii”


Ăsta este rezultatul muncii membrilor Fondului Pentru Tineri Ungheni - mini expoziția fotografică ”Din inimă pentru copii”.




   Obiectele hand-made de la masa Fondului pentru Tineri Ungheni au fost la mare cerere





 La expoziție oaspetii din Komsomolsk, Ucraina și locuitorii or. Ungheni au putut să mai admire lucrările copiilor de la grădinițele: “T. Sobolevschi”, ”Andrieș”, “Licurici”, “Guguță”, și “Steluța”; de la liceele: Al. Puskin, I. Creangă, M. Eminescu și Gh. Asachi, Centrul de zi pentru copiii și tinerii cu nevoi speciale “Casa pentru Toți” și Centrul de Creație al copiilor.












Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Locuitorii din satul Mînzătești, comuna Hîrcești, se mobilizează pentru lucruri frumoase

 

Foto&video. Un 1 iunie altfel

FOTO / Dedicare și pasiune pentru comunitatea locală

  Contribuția Consiliului Local al Tinerilor Mănoilești  la Sărbătoarea Portului Popular