Treceți la conținutul principal

Anunt privind selectarea noilor membri "Fondul pentru Tineri Ungheni" 2013


Dacă eşti tânăr şi îţi pasă de comunitatea în care trăieşti, dacă doreşti să te implici în luarea deciziilor la nivel local, în colectarea de fonduri şi în gestionarea proiectelor de susţinere a iniţiativelor tinerilor, atunci aplică la concursul de selectare a noilor membri „Fondul pentru Tineri Ungheni”.
Cine poate participa la Concurs
La concurs pot participa tineri cu vărsta între 16 – 24 ani din localităţile urbane și rurale ale raionului Ungheni care doresc să facă o schimbare în comunitate.
Cum se face înscrierea la Concurs
În perioada 01 – 15 octombrie 2013, trebuie  depuse: formularul  de aplicare la concurs care poate fi descărcat aici sau poate fi  solicitat la următoarele adrese de e-mail: glt.ungheni@yahoo.com / fc_ungheni@yahoo.com şi scrisoarea de motivare în care să răspundeți la întrebarea ”Cum pot schimba comunitatea mea?” .
Dosarul se va depune la adresa: or. Ungheni, str. Naţională 7, bir. 501, 507 sau la adresele de e-mail: glt.ungheni@yahoo.com / fc_ungheni@yahoo.com
Evaluarea dosarelor depuse la concursul de selectare a noilor membri ai Fondului pentru Tineri Ungheni va avea loc pe 17 octombrie 2013
Pentru informații suplimentare privind activitatea Fondului pentru Tineri Ungheni accesați:
www.facebook.com ”Fondul pentru Tineri din Ungheni”

Persoana de contact : Natalia Rîbcic, tel: (236) 2-53-09

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Locuitorii din satul Mînzătești, comuna Hîrcești, se mobilizează pentru lucruri frumoase

 

Foto&video. Un 1 iunie altfel

FOTO / Dedicare și pasiune pentru comunitatea locală

  Contribuția Consiliului Local al Tinerilor Mănoilești  la Sărbătoarea Portului Popular