Treceți la conținutul principal

Crizanteme, crizanteme flori de dor..

Sunt în clasa a IV-a. Așadar,  sunt absolvenți. Au dorit să lase o amprentă că au studiat acolo, în școala lor dragă, că au obținut succese și au dus faima instituției la nivel național, luând premii la concursuri prestigioase. 


E vorba de elevii clasei a IV-a ”B” de la Școala Primară ”Spiridon Vangheli” din municipiul Ungheni, care au decis împreună cu diriginta Svetlana Michicin să sădească crizanteme. Inițiativa face parte din activitățile preconizate de instituția de învățământ în ”Bilunarul ecologic”, lansat de Primăria mun. Ungheni. 

Profesoara lor a notat pe pagina sa de facebook că florile au fost plantate de către viitorii gimnaziști cu multă bucurie, pentru că ele vor înfrumuseța curtea școlii. 

Ea ne-a mai adăugat că ideea de a înfrumuseța ”Aleea Absolvenților” de la instituția de învățământ primară din municipiul Ungheni (unică de altfel în oraș) a apărut încă în 2014 și a fost susținută de toți diriginții. 

Pentru prima dată au plantat trandafiri, 80 de butuci la număr, apoi narcise și  lale. Ea speră că la Ziua Profesională a Pedagogului crizantemele vor fi înflorite și vor bucura inima și ochii. (Sursa: www.facebook.com)

 Galerie foto: 

 














Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Locuitorii din satul Mînzătești, comuna Hîrcești, se mobilizează pentru lucruri frumoase

 

Foto&video. Un 1 iunie altfel

FOTO / Dedicare și pasiune pentru comunitatea locală

  Contribuția Consiliului Local al Tinerilor Mănoilești  la Sărbătoarea Portului Popular