Treceți la conținutul principal

Lectură și desen pentru a înțelege semnificația răstignirii și învierii lui Isus

Picii din clasa a II-a ”A” de la Liceul Teoretic Sculeni au participat la o nouă activitate educativă și creativă deopotrivă, pentru că au și desenat dar au ascultat și texte biblice în lectura voluntarilor filialei Sculeni a organizației ”Asociația Tinerilor Ortodocși din Moldova” (ATOM), organizație ce a desfășurat evenimentul.   
Voluntar ATOM le citește micuților texte biblice







Pentru început voluntarii de la ATOM le-au citit micuților fragmente din ,,Biblia pentru copii'', mai cu seamă texte ce evocă răstignirea și învierea lui Iisus Hristos cu scopul că copiii vor descopri semnificaţia răstignirii şi a învierii lui Isus - acela că El a murit pentru păcatele întregii omeniri, ca  noi  să putem primi în dar viaţa veşnică. 
Elevii ulterior au fost antrenați într-un concurs intelectual cu întrebări bazate pe cele citite anterior. Concurenții au răspuns corect la toate întrebările, ceea ce dovedește că le-a plăcut mult lectura, fiindcă au fost atenți.  Câștigători au fost toți. 


După aceste momente copiii au realizat câte un desen cu tematica ,,Sfintele Paști'', apoi fiecare echipa și-a ales câte un lider precum și ajutorul  liderului, care le-au prezentat în fața clasei.

Vedeți mai jos o galerie foto cu desenele copiilor

















Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Locuitorii din satul Mînzătești, comuna Hîrcești, se mobilizează pentru lucruri frumoase

 

Foto&video. Un 1 iunie altfel

FOTO / Dedicare și pasiune pentru comunitatea locală

  Contribuția Consiliului Local al Tinerilor Mănoilești  la Sărbătoarea Portului Popular