Treceți la conținutul principal

Tribut Voluntariatului / (Foto) Voluntariat = Mărinimie

 

Voluntariatul mai înseamnă mărinimie. O calitate indispensabilă, fără de ea nu ar mai exista voluntariatul. Mărinimia este sarea și piperul acestei activități. 

Cei care ne-au convins de acest lucru sunt angajații Direcției Regionale VEST a Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. Polițiștii de frontieră timp de câteva zile au mers la foști colegi, la copii și oameni singuratici, care nu posibilitatea de a se bucura de farmecul sărbătorilor. Aceștia le-au oferit în dar colete cu produse alimentare și au ajutat la treburile gospodărești. 


Polițiștii de frontieră din Sculeni s-au mobilizat pentru a acorda o mână de ajutor familiei unui fost angajat civil al Sectorului. Din cauza unor probleme de sănătate, bărbatul a devenit dependent de un scaun rulant.

Polițiștii de frontieră de la Sectoarele Frăsineşti și Valea Rusului au demonstrat încă o dată că, pe lângă misiunile de serviciu la supravegherea și controlul frontierei de stat, sunt dispuși să intervină și pentru a aduce mai multă bucurie și speranță unor copilași.

Polițiștii de frontieră de la SPF Ungheni s-au mobilizat ca să aducă un licăr de speranță în viaţa unor oameni singuratici și neajutorați din localitatea Zagarancea.

Sursa foto: Direcția Regională Vest

------------------------------------------------------------------------
Precizăm că la 5 decembrie s-a sărbătorit Ziua Internațională a Voluntarilor și noi explicăm #altfel voluntariatul. 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Locuitorii din satul Mînzătești, comuna Hîrcești, se mobilizează pentru lucruri frumoase

 

Foto&video. Un 1 iunie altfel

FOTO / Dedicare și pasiune pentru comunitatea locală

  Contribuția Consiliului Local al Tinerilor Mănoilești  la Sărbătoarea Portului Popular