Treceți la conținutul principal

Se dă start celui mai mare eveniment de voluntariat - Săptămâna Raională a Voluntariatului în Ungheni

 


În perioada 24 - 30 octombrie, 𝑎𝑢𝑡𝑜𝑟𝑖𝑡𝑎̆𝑡̧𝑖𝑙𝑒 𝑝𝑢𝑏𝑙𝑖𝑐𝑒, 𝑖𝑛𝑠𝑡𝑖𝑡𝑢𝑡̧𝑖𝑖𝑙𝑒 𝑝𝑢𝑏𝑙𝑖𝑐𝑒, 𝑂𝑁𝐺, 𝑠𝑡𝑟𝑢𝑐𝑡𝑢𝑟𝑖 𝑑𝑒 𝑡𝑖𝑛𝑒𝑟𝑒𝑡 𝑠̦𝑖 𝑔𝑟𝑢𝑝𝑢𝑟𝑖 𝑑𝑒 𝑖𝑛𝑖𝑡̦𝑖𝑎𝑡𝑖𝑣𝑎̆ sunt încurajate să realizeze acțiuni de voluntariat, în aria geografică a raionului Ungheni.

𝗢𝗕𝗜𝗘𝗖𝗧𝗜𝗩𝗘
↗ Promovarea acțiunilor de voluntariat
↗ Recunoașterea publică a meritelor voluntarilor
↗ Stimularea activismului civic în rândul cetățenilor din raion
𝗢𝗥𝗚𝗔𝗡𝗜𝗭𝗔𝗥𝗘
Urmare a desfășurării acțiunilor de voluntariat, participanții ne prezintă 𝗙𝗼𝗿𝗺𝘂𝗹𝗮𝗿𝘂𝗹 𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶𝗹𝗼𝗿 în cadrul SRV Ungheni 2022 (descărcați de aici 👉 https://cutt.ly/TBVuYaL)
𝗣𝗥𝗢𝗠𝗢𝗩𝗔𝗥𝗘
Toate acțiunile desfășurate în cadrul Săptămânii Raionale a Voluntariatului în Ungheni, ediția 2022 vor fi promovate pe pagina de Facebook și contul de Instagram ale Centrului Raional de Tineret Ungheni.
𝗔𝗣𝗥𝗘𝗖𝗜𝗘𝗥𝗘
Toate echipele participante în cadrul SRV Ungheni 2022 vor primi certificate de participare, iar cele mai active vor fi apreciate cu premii.
_________________________
ℹ Săptămâna Raională a Voluntariatului în Ungheni, ediția 2022 este parte a Programului de implicare și susținere a adolescenților refugiați din Ucraina și Moldova, inițiat de Centrul de Informare și Resurse PRO BONO, în parteneriat cu Centrul Raional de Tineret Ungheni, cu suportul financiar oferit de UNICEF Moldova

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Locuitorii din satul Mînzătești, comuna Hîrcești, se mobilizează pentru lucruri frumoase

 

Foto&video. Un 1 iunie altfel

FOTO / Dedicare și pasiune pentru comunitatea locală

  Contribuția Consiliului Local al Tinerilor Mănoilești  la Sărbătoarea Portului Popular