Treceți la conținutul principal

Consiliul tinerilor din orașul Cornești au sădit flori de-a lungul traseului național Ungheni-Chișinău


Pe strada centrală din orașul Cornești, care este și o parte a traseului național Ungheni-Chișinău, membrii Consiliului Tinerilor Cornești(CTC) au plantat crizanteme de diferite culori.

Despre inițiativa tinerilor, care e parte din proiectul „Tabăra de zi pentru copii și tineri „Pro Sănătate - Pro Tinerețe”, implementat în cadrul Programului raional de Granturi, care este finanțat de Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, co-finanțat de Consiliul raional Ungheni, coordonat și implementat de Direcția Educație Ungheni,  a scris administrația publică locală pe pagina oficială de facebook. În continuarea mesajului se arată că APL le mulțumește membrilor CTC pentru faptul că au sădit florile, dar și pentru alte fapte bune care le-au realizat aceștia în comunitate.

Primăria orașului Cornești îndeamnă toți gospodarii să urmeze exemplul tinerilor și să planteze flori multianuale la stradă, pentru că florile fac oamenii întotdeauna mai fericiți, mai buni, mai dornici să ajute. Florile sunt soare, hrană și tratament pentru suflet, se arată la sfârșitul postării.

Olga Negară, coordonatoarea proiectului, ne-a declarat că proiectul a avut scopul de a informa tinerii din orașul Cornești despre modul sănătos de viață.






Sursa text și foto: Primăria orașului Cornești

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Locuitorii din satul Mînzătești, comuna Hîrcești, se mobilizează pentru lucruri frumoase

 

Foto&video. Un 1 iunie altfel

FOTO / Dedicare și pasiune pentru comunitatea locală

  Contribuția Consiliului Local al Tinerilor Mănoilești  la Sărbătoarea Portului Popular