Treceți la conținutul principal

FOTO / Dedicare și pasiune pentru comunitatea locală

 




Contribuția Consiliului Local al Tinerilor Mănoilești  la Sărbătoarea Portului Popular 

Echipa Consiliului Local al Tinerilor Mănoilești s-a implicat activ în organizarea și susținerea Sărbătorii Portului Popular de la Mănoilești, demonstrând dedicare și pasiune pentru comunitatea locală.

Cu un număr de 11 voluntari entuziaști, cu vârste cuprinse între 14 și 17 ani, Consiliul Local al Tinerilor au decis să contribuie la buna desfășurare a acestei sărbători, în urma unei ședințe de planificare și discuții privind importanța implicării în viața comunității.

Unul dintre proiectele desfășurate a fost organizarea unui stand de limonadă, care a fost deschis pentru toți participanții la un preț simbolic de 10 lei. Banii strânși în urma acestor activități vor fi direcționate către proiectele și activitățile viitoare ale Consiliului Local al Tineretului, în sprijinul dezvoltării comunității.

Pe lângă aceasta, membrii Consiliului Local al Tinerilor au contribuit și la amenajarea spațiului pentru desfășurarea evenimentului, colaborând cu Căminul Cultural Mănoilești. S-au implicat în decorarea și aranjarea zonei, creând o atmosferă plăcută și primitoare pentru toți spectatorii și participanților.

Pe lângă activitățile specifice standului de limonadă și amenajarea spațiului, voluntarii s-au angajat și în alte atribuții în timpul sărbătorii. Au fost prezenți la spectacol și alte activități, asigurându-se că totul decurgea conform planului și că participanții se bucură de experiențe memorabile.

Implicarea Consiliului Local al Tineretului la Sărbătoarea Portului Popular de la Mănoilești a fost o ocazie de mândrie și  realizare pentru întreaga echipă. Prin dedicarea și spiritul de voluntariat, membrii Consiliului au reușit să aducă o contribuție semnificativă în sprijinirea evenimentului și promovarea valorilor culturale locale.

Această experiență a consolidat angajamentul Consiliului Local al Tinerilor de sprijin și promovare a comunității locale prin inițiativă și activități relevante pentru tineri.

 






Sursa foto: CLT Mănoilești / facebook

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Locuitorii din satul Mînzătești, comuna Hîrcești, se mobilizează pentru lucruri frumoase

 

Foto&video. Un 1 iunie altfel