Treceți la conținutul principal

Daca doresti sa faci un bine

De ceva timp, poti auzi una si aceeasi fraza: "Nimeni nu face nimic in Moldova". E un fel de indiferenta fata de tot. Exista insa oameni care infirma totusi aceste aceste spuse, chiar daca ei constituie o minoritate. Acestia incearca sa se conduca de o alta fraza celebra:"Daca vrei sa faci o schimbare, incepe de la tine".

Ca dovada sunt actiunile voluntarilor Centrului Regional de Dezvoltare Durabila (CRDD) Ungheni. Pentru acestia, a devenit deja tradiotionala organizarea Caravanei de Paste. In cel mai scurt timp vom stabili modalitatile de colectare a ajutoarelor care, ulterior, vor ajunge la batrinii solitari, la copiii cu disabilitati, la familiile defavorizate.
Anterior, in ajunul Craciunului, am organizat o discoteca si o tombola in scopul colectarii de fonduri pentru a aduce mai multa bucurie in viata copiilor cu disabilitati de la gradinita nr.11 "Licurici" din Ungheni. Pina la urma, acestia au primit in dar jocuri puzzle si un televizor. Alaturi de voluntari, s-au aflat: consilierii Gheorghe Ciobanu, Eduard Bejenari, directorul SRL "Avecom - Net", Vasile Binzaru, director SRL BNV, Dumitru Rosca, diectorul SA "Cosinzeana", Oleg Moraru, directorul SRL "Moncastro", Primaria orasului Ungheni. Picii de la gradinita nr. 9 "Steluta" le-au prezentat semenilor lor un program cultural.
Deci, daca doresti sa faci un bine, miscarea voluntarilor iti ofera aceasta posibilitate. (Expresul De Ungheni,2008,Social)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Locuitorii din satul Mînzătești, comuna Hîrcești, se mobilizează pentru lucruri frumoase

 

Foto&video. Un 1 iunie altfel

FOTO / Dedicare și pasiune pentru comunitatea locală

  Contribuția Consiliului Local al Tinerilor Mănoilești  la Sărbătoarea Portului Popular