Treceți la conținutul principal

Multumiri


Cu prilejul sărbătorilor de iarnă OO „Poarta Deschisă ” din or. Ungheni, Republica Moldova a organizat o campanie de colectare de fonduri pentru a aduce puţină bucurie copiilor cu disabilităţi.
Alături de noi au fost oameni cu suflet mare, oameni care ştiu că nu trebuie să aştepţi un zâmbet ca să fii bun, că nu trebuie să aştepţi să fii iubit ca să iubeşti şi că nu trebuie să ai mult ca să dai puţin. Aceşti oameni au dovedit că un zâmbet de copil nu costă mult, dar beneficiile sunt enorme: fericire, satisfacţie personală şi cel mai mult solidaritatea cu cei mai trişti ca noi.
Vă mulţumim că sunteţi alături de noi şi vrem să vă spunem că gestul şi contribuţia Dvs. a însemnat foarte mult pentru copiii a căror soartă este puţin mai dură decât a semenilor lor.
Datorită unor oameni ca: dna. Viorica Echim(ÎI Echim Marina); dl. Ghenadie Bejenari (SRL Casvena); dl. Victor Sviridov (ÎS Portul Fluvial); Eduard Bejenari (SRL Avecom - Net); dl. Dumitru Roşca (SA Cosînzeana); dna. Iulia Mitriuc (SRL Rincor Prim); dl. Zaharia Iurii; dl. Ion Tcaci (ÎI Tcaci Industrial); dl. Ilarion Dosca (ÎI Dosca Ilarion) am putut să împlinim un vis, să aducem bucurie şi căldură de Crăciun în sufletele lor pentru că cel ce nu păstrează Crăciunul în sufletul său a uitat ce înseamnă farmecul copilăriei şi am putut dărui o speranţă, deoarece cel mai frumos cadou făcut cuiva este speranţa.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Locuitorii din satul Mînzătești, comuna Hîrcești, se mobilizează pentru lucruri frumoase

 

Foto&video. Un 1 iunie altfel

FOTO / Dedicare și pasiune pentru comunitatea locală

  Contribuția Consiliului Local al Tinerilor Mănoilești  la Sărbătoarea Portului Popular